TÉLÉCHARGER ALBUM DJ COONE THE CHALLENGE GRATUIT

Handig voor wie het allemaal nog eens wil beleven of voor wie het het zal toch wel niet zeker nog niet gezien heeft. Politique de confidentialité À propos de Wikipédia Avertissements Contact Développeurs Déclaration sur les témoins cookies Version mobile. En , il participe à un mix de la compilation Hard Bass [ 30 ]. Coone, de son vrai nom Koen Bauweraerts [ 2 ] , est né le 30 mai à Turnhout , en Région flamande , Belgique. Erg hoog als het aan mij ligt! JoepC Artiest The Exorcistz.

Nom: album dj coone the challenge
Format: Fichier D’archive
Système d’exploitation: Windows, Mac, Android, iOS
Licence: Usage Personnel Seulement
Taille: 26.82 MBytes

En , Bauweraerts fonde son propre label indépendant , Dirty Workz, qui deviendra l’un des labels les plus respectés de la scène hardstyle [ 4 ] , [ 2 ] , [ 5 ]. Met de bekende quote over Pac-Man als tekst het was maar een kwestie van tijd eer iemand die ging gebruiken is dit een interessante zijsprong. Au fil de sa carrière, il fait paraître bon nombre de chansons et albums qui atteindront les classements musicaux internationaux. Il commence sa carrière en tant que disc-jockey dès l’âge de 15 ans, en [ 2 ] , [ 4 ]. Maar Coone is niet alleen een perfecte teamplayer, hij kan het ook prima alleen. Pour les articles homonymes, voir Bauweraerts.

Djj Dirty Workz Artiest Coone. Begin maart begon hij eraan; de grote challenge. Een hele maand lang dook Coone de studio in om via online reality zijn album te produceren.

Een uniek concept in de geschiedenis van de hardere challfnge. Maar hij moest het niet alleen doen. Een hele hoop collega dj’s in de scene hielpen de bekende Belg in zijn loodzware opdracht. Dag na dag tuneden duizenden fans, volgelingen en ook criticasters in om de avonturen te volgen en het mocht een groot succes genoemd worden.

album dj coone the challenge

Nu is het album eindelijk daar. Drie jaar na zijn vorige album, is dit eigenlijk zijn eerste echte hardstyle album.

De laatste jaren bewees hij al dat hij zich als chsllenge vis in het hardstyle water voelt en hij werd hoe langer hoe meer gerespecteerd in de scene. Dat respect uit zich in de samenwerkingen op dit album. Niet minder dan acht collega dj’s hielpen hem en dat is best veel voor een solo-album. Ieder bracht zijn eigenheid en persoonlijke elementen mee.

  TÉLÉCHARGER 7LIWA HARIBO GRATUIT

album dj coone the challenge

Zo is « Traveling » met Scope DJ ongetwijfeld een van de beste nummers op challeneg album. Da Tweekaz zijn Coone dan weer zo dankbaar voor chaolenge carrière dat ze samen een ode aan Coone’s label brengen met « D. Het is moeilijk om er de echte toppers uit te halen, want ook de samenwerkingen met onder andere Zatox en Deepack zijn van pure klasse, maar de tracks met Ambassador Inc.

Maar Coone is niet alleen een perfecte teamplayer, hij kan het cjallenge prima alleen. Het openingsnummer en titelnummer « The Challenge » is hier al een mooi voorbeeld van. Het is vol, bombastisch en het heeft alles om de beentjes op de dansvloer los te gooien en « to break a sweat ».

Het is een komen en gaan van verschillende kicks en beats; variëteit troef. Veelzijdigheid is niet alleen een talent en een troef, maar tegenwoordig ook een must. Naast hardstyle gooit Coone het ook even over de andere twee boegen. Met Ruthless bewijst hij dat hij nog steeds knowledge heeft over jumpstyle. Met de bekende quote over Pac-Man als tekst het was maar een kwestie van tijd eer iemand die ging gebruiken is dit een interessante zijsprong.

Ook hardcore wordt niet rj, zij het hier onder de vorm van een remix van « The Challenge ». Goede vriend Evil Activities mocht die onder handen nemen.

album dj coone the challenge

En we krijgen niet alleen een CD in onze handjes. Er zit ook een DVD’tje bij. Alle afleveringen die er gemaakt zijn tijdens zijn uitdaging, zijn hierop te vinden. Handig voor wie het allemaal nog eens wil beleven of voor wie het het zal toch wel niet zeker nog niet gezien heeft.

Albym aardige bijkomstigheid bij een zeer geslaagd album. Het is een mix van talenten en invloeden en dat heeft zo zijn impact op de kwaliteit. De grootste namen in de scene op een schijfje. Het is niet voor niets dat een groot deel van deze tracks de charts in de hardstyle overheersen. Coone – Crossin Over ft. Audio Attack met Zatox blijf voor mij ‘t mooiste nummer! Staan een aantal leuke nummers op crossing over, audio attack, the words, traveling leuk zomerplaatje Verder had ik er denk ik door het hele youtube filmpjes gebeuren meer van verwacht.

  TÉLÉCHARGER EVERSTREAM SERIES GRATUIT

Hoewel het wel elke keer een hoogtepunt van mn dag was om te filmpjes te bekijken. JoepC Artiest The Exorcistz. Musical notez is toch echt wel een topper hoor! Uitspraak albhm RogZ op zaterdag 14 mei om Zijn eigen tracks zijn echt allemaal onvoldoende.

Coone – The Challenge (Evil Activities rmx)

A-Lex Werkzaam bij Pservice. Artiest A-lexMonkey Punch. Sowieso respect voor het concept, origineel en gedurfd.

J’run Challenye RefillTrollface. Na het zien van dat punt neem ik de hele recensie al niet meer serieus. Uitspraak van J’run op zondag 15 mei om Een score van 70 lijkt me meer van toepassing, en dan ben ik nog aardig. Uitspraak van Pigmans op maandag 16 mei om Echt genoten elke dag, toch vind ik het album wel ietsjes tegenvallen, maar er staan echt een paar lekkere nummers op! Sommige collabs zijn leuk. Maar het ging meer om de actie zelf dan de liedjes.

Coone – The Challenge (Evil Activities rmx) – Sinthetic Records

Uitspraak van Ralluf op maandag 16 mei om Uitspraak van Fiese Rick op maandag 16 mei om Uitspraak van A-Lex op zondag 15 mei om Sommige nummers zijn wel minder, maar zolang ik het niemand zie na doen om een album in 30dagen te maken vind ik het wel een 9,3 waard. Coone – Traveling ft. Uitspraak van A2B Zer op dinsdag 17 mei om Met afstand het matigste hardstyle artiesten album dat tot nu toe uit gekomen is.

Wat aan waardeloze tracks. Uitspraak van fritsr op dinsdag 17 mei om Erg hoog als het aan mij ligt! Uitspraak van JoepC op zaterdag 14 mei om Ben niet zon die hard Hardstyle kenner maar vind het Album toch prima klinken!

Wat verwacht je en wat eis je. Johang Artiest Ghost Dog. Uitspraak van Kapitein Rob op donderdag 19 mei om Weer een dj die alleen maar aan de poen denkt!!!!